Dimecres, 24 d'abril de 2024

Un doblet d’Ivò Luque dona els tres punts al Riudebitlles en el derbi contra el Torrellenc

El Torrellenc va reclamar un possible penal amb 2-1 en contra al marcador.

El Riudebitlles segueix en la zona alta del grup 12 de Tercera Catalana després de superar el Torrellenc per 3-1, en un bonic derbi penedesenc.

Els d’Alejandro Carretero s’emportaven els tres punts amb un doblet d’Ivò Luque, encarregat d’obrir la llauna als 10 minuts de joc. Raul seria l’autor del 2-0 passada la mitja hora de partit.

Al 7 de la segona, Navas retallava diferències amb el 2-1, i amb aquest marcador, el Torrellenc reclamava un penal sobre Oscar, però l’àrbitre no va fer sonar el xiulet.

Sí va assenyalar penal de Younes sobre Ivò, que no va fallar des dels 11 metres, fent el seu segon gol i el 3-1 definitiu.

Amb aquesta victòria el Riudebitlles, amb quinze punts tanca la jornada segon, a 3 punts del líder. El Torrellenc és quart, amb 11.