Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní aprova una modificació de crèdit de quasi mig M€ per l’augment del cost d’energies

A l’inici de la sessió de ple celebrada aquest dimarts es va avançar que l’aprovació de les ordenances fiscals per l’any 2023 s’ha traslladat a un ple extraordinari que està previst per aquest dijous.

El consistori va aprovar, amb l’abstenció de la CUP, una modificació de crèdit de més de 483.000 euros per fer front a l’augment de despeses, principalment en llum i gas. Destaquen l’increment de quasi 110 mil euros en l’enllumenat públic, o la Zona Esportiva, on s’aporten més de 169 mil euros per compensar l’encariment de l’energia elèctrica. A l’escola La Pau també s’ha produït una gran pujada, o la caldera de biomassa que dona servei a les instal.lacions esportives, l’escola Jacint Verdaguer i l’escola bressol La Fil.loxereta, dotant amb 40 mil euros a cadascuna de les partides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: