Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Patí Vilafranca i Lleida, a estrenar el seu caseller abans de l’aturada mundialista

Els dos equips arriben al duel sense haver puntuat encara. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, diumenge, a les 16:05h.

El Patí Vilafranca tornarà una jornada més a intentar puntuar per primera vegada aquesta temporada. De moment, s’està resistint, amb quatre derrotes en els quatre primers partits de lliga. També arriba amb el mateix registre el rival d’aquest diumenge, el Lleida. Un equip que ha sorprès en aquest inici de lliga, incapaç de puntuar encara, ni contra Barça, ni Alcoi, ni Calafell, ni Igualada.

Els lleidatans arribaran al partit després de disputar la primera fase de la Champions League el passat cap de setmana, on quedaven eliminats cruelment pel goal average, tot i guanyar dos partits. Els d’Albert Folguera disputaran, així, la Europe Cup, que han aixecat en 3 ocasions, la darrera, el 2021.

El Lleida voldrà allargar la bona dinàmica de resultats del passat cap de setmana, i el Patí oblidar la golejada a Reus. Tots dos amb el mateix objectiu: estrenar el caseller.

Els dos propers partits, contra Lleida i Calafell presenten dos rivals durs. No serà gens fàcil però sumar algun punt abans de l’aturada pel Mundial és crucial.

Diumenge serà un dia especial pel Patí, per l’afició de la Poliesportiva i per un dels jugadors visitants: torna a Vilafranca Xavi Aragonès, ara mateix al Lleida, i que la temporada passada va ser una dels integrants de la plantilla vilafranquina que aconseguia l’ascens a l’OKLliga. Aragonès va ser un dels jugadors més destacats, màxim golejador amb 35 gols. Després de 4 anys al Patí, el petit de la saga posava rumb a Lleida aquest estiu.

Jornada de retrobaments, protagonitzada per dos equips conscients de les urgències, tot i quedar tota la lliga per davant. Després de 5 setmanes de competició, el millor premi seria posar fi a la sequera de punts.

El Patí Vilafranca – Lleida serà aquest diumenge a les 16:05 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: