Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’escola Mas i Perera participa en un programa europeu Erasmus amb el projecte de la biblioteca

L’escola Mas i Perera participa en un programa europeu Erasmus amb el projecte de la biblioteca

L’escola Mas i Perera de Vilafranca participa des del curs passat amb el seu projecte de Biblioteca de centre en un programa Erasmus + subvencionat per la Unió Europea.

L’objectiu del programa és millorar l’aprenentatge de l’alumnat i dels centres educatius. Participar en aquest programa està permetent a l’escola «augmentar el potencial de la biblioteca escolar com a agent de canvi i innovació així com contribuir a la millora de la competència lingüística i de l’alfabetització mediàtica i informacional».

Una de les actuacions que engloba és l’oportunitat de conèixer biblioteques escolars punteres de centres educatius europeus. En aquest sentit, dues mestres de l’escola, han visitat durant el mes de setembre l’escola Ill Collodi Marini d’Avezzano, situada a Itàlia, i l’escola Anatolia Elementary School, a Grècia. Durant el segon i el tercer trimestre es realitzaran dues mobilitats més que permetran seguir millorant el projecte de Biblioteca de centre, guardonat el curs passat amb el Premi Nacional de Bones Pràctiques pel Ministeri d’Educació i Formació professional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: