Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal inicia una col·laboració amb l’institut Guillem Catà de Manresa

Generaran un producte, encara per determinar, que relacionarà la fabricació de teixit amb la joieria

L’alumnat del grau superior de joieria artística de l’escola Arsenal ha començat una col.laboració en el marc del projecte Innova FP amb el de moda digital i noves tecnologies de l’institut Guillem Catà de Manresa, mitjançant el qual generaran un producte, encara per determinar, que relacionarà la fabricació de teixit amb la joieria. Un cop acabat, l’alumnat de gràfica i audiovisual s’encarregaran de tota la part de comunicació del producte. Des de l’Ajuntament es posa en valor la importància de l’escola Arsenal arreu del territori català.

Des del consistori també es destaca com l’Arsenal és una escola que sempre vol aprendre d’altres experiències per seguir millorant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: