Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació distingeix l’espai jove La Nau com a equipament responsable i educador

En una jornada celebrada recentment a Barcelona al voltant del projecte, s’ha fet entrega de la distinció ‘Equipament Responsable’ als onze municipis participants.

El projecte transformador ‘Equipaments 2030: responsables i educadors’ té per objectiu promoure que els 6.118 equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut de Barcelona arribin a ser edificis participatius, accessibles, inclusius i sostenibles.

En una jornada celebrada recentment a Barcelona al voltant del projecte, s’ha fet entrega de la distinció ‘Equipament Responsable’ als onze municipis participants, que han presentat les seves experiències. L’espai jove La Nau de Vilafranca és un dels equipaments distingits.

El regidor de Joventut de Vilafranca destaca que ara es posarà en marxa un vessant més tecnològic i posa l’accent sobre el caràcter relacional i de trobada de l’equipament.

Fins ara i des de 2021, 268 municipis ja han rebut 8.700.000 euros per a què els seus equipaments siguin l’epicentre de la transformació social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: