Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ivan Moreno dimiteix com a entrenador del FC Vilafranca

Moreno comunicava la decisió a la directiva el passat dissabte. Les desavinences amb la secretaria tècnica del club han desencadenat l’adéu del millor entrenador de la història del Vilafranca.

Es posa fi al serial sobre la continuïtat d’Ivan Moreno com a entrenador del FC Vilafranca. Després de 3 dies de rumors, el club confirmava la dimissió, aquest dimarts a la tarda, a través d’un comunicat publicat a les xarxes socials. Sobta la fredor amb la qual s’ha produït l’adéu a l’entrenador més llegendari de l’entitat, sense cap acte o roda de premsa d’acomiadament.

Moreno va comunicar la decisió a la directiva el passat dissabte, abans del partit contra la Grama. Es posa fi a una etapa gloriosa del club: 8 temporades i 6 jornades de la present en les quals el Vilafranca ha aconseguit estabilitat i les fites esportives més importants de la seva història, inclòs l’ascens esportiu a la Segona RFEF, la temporada 20/21. El tarragoní atura el comptador havent dirigit 315 partits oficials.

Una decisió dura, però “suficientment meditada”, comenta Ivan Moreno. Després de 8 anys, es tanca un capítol iniciat el juliol de 2014. El ja ex-entrenador del degà explica que els dies i hores posteriors a la renúncia del seu càrrec han estat “millor del que pensava”.

Finalment, les desavinences de l’entrenador amb la secretaria tècnica han estat el detonant de la separació dels camins d’Ivan Moreno i el FC Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: