Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen completar el 4 de 8 a la Diada del Roser aquest dissabte

L’actuació començarà a les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila i amb la participació dels Castellers de Barcelona i els Castellers de Castelldefels.

Els de Cal Noi Noi afronten la recta final de la temporada amb el clar objectiu de poder completar el 4 de 8, un castell que van poder carregar per Festa Major enguany; i que va quedar en intent desmuntat en el concurs de castells de Tarragona del passat 1 d’octubre.

Els Xicots actuaran aquest dissabte a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila acompanyats dels Castellers de Barcelona i els Castellers de Castelldefels. Per tal de preparar el millor possible aquesta darrera cita de la temporada, els Xicots demanen la major participació en els assaigs d’aquest dimecres a les 9 del vespre i divendres a les 10 de la nit.

La diada es podrà seguir en directe a partir de les 6 de la tarda el dissabte per Ràdio Vilafranca; i Penedès Televisió en farà un extens resum de 60 minuts que es podrà veure el diumenge a 2/4 de 5 de la tarda i a 2/4 d’11 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: