Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca torna a casa per sumar la segona victòria victòria del curs contra la Grama

Després de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives amb l’empat a Castelldefels, l’equip intentarà sumar la segona victòria de la temporada. La primera va ser al Municipal contra el Vilassar.

El FC Vilafranca rep aquest dissabte a les 17h (en directe per Ràdio Vilafranca) la visita de la Grama, amb l’objectiu de posar fi a una ratxa de quatre partits sense coneixer la victòria. El passat cap de setmana l’equip aconseguia puntuar per segona vegada aquesta temporada, sumant un punt en l’empat a 0 als Canyars contra el Castelldefels. Empat sofert, ja que l’equip va haver de resistir amb un home menys l’última mitja hora de joc.

Serà el tercer partit de la temporada com a locals. De moment a casa balança equilibrat: victòria contra el Vilassar en la primera jornada i derrota davant el líder Europa en la tercera.

La situació a la taula classificatòria obliga a puntuar i a lluitar per la victòria. El Vilafranca és tercer per la cua, amb 4 punts. De moment, però, la situació no és crítica. Una victòria suposaria un gran globus d’oxígen pel degà, que escalaria unes quantes posicions.

Per la seva banda, la Grama es presenta com un equip perillós, dur de batre. Ara mateix a la vora de les posicions de playoff d’ascens a Segona Federació, a només un punt del cinquè lloc, i a dos del segon. L’equip de Manu Peláez només suma una derrota aquesta temporada, precisament contra el líder Europa, a més de dos empats i dues victòries. La darrera va ser el passat cap de setmana davant el Girona B.

Una victòria seria important per la Grama, però encara més pels vilafranquins, conscients de la necessitat de sumar.

En els últims precedents entre els dos conjunts, la temporada passada porta mals records al Vilafranca. Empat a 0 al camp de Can Peixauet de Santa Coloma i derrota per 0-3 al Municipal, el passat 12 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: