Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca prepara el duel a Castelldefels amb l’objectiu de frenar l’hemorràgia en defensa

L’equip és el més golejat de la lliga, encaixant 11 gols en 4 partits i, de moment, ha estat incapaç de deixar la porteria a zero.

En aquest inici de temporada, el FC Vilafranca s’està mostrant com un equip de contrastos. Capaç de completar trams de partit amb un bon nivell i control del joc, sentint-se superior al rival. Però també un equip que actualment és el més golejat de la categoria, encaixant 11 gols en 4 partits.

Hi ha uns quants exemples en l’inici de temporada: primera jornada, victòria a casa contra el Vilassar, dominant el partit des del xiulet inicial, i capaç de conservar l’avantatge al marcador. Fins ara la pitjor versió va ser al camp de la Montañesa, sense resposta davant les ofensives del rival i caient per un contundent 4-1.

Contra l’Europa, l’equip va competir i resistir 70 minuts davant el líder intractable de la categoria, que va decidir el partit amb dos gols en els 20 minuts finals.

I el passat diumenge, derrota cruel contra el Girona B. Una primera mitja hora nefasta, deixava els vilafranquins 2 gols per sota al marcador. L’equip aconseguia empatar en una gran segona part, però en els últims 10 minuts, la falta de contundència a darrere, penalitzava els d’Ivan Moreno, que acabaven caient per 4-2.

En els quatre primers partits, un denominador comú: l’equip encara no ha estat capaç de mantenir la seva porteria a zero. La defensa i la solidesa seràn claus en una lliga molt competitiva i que es preveu molt igualada entre els 16 equips. De moment, no hi ha nervis. Queda tota la lliga per davant.

L’equip tornava aquest dimarts als entrenaments pensant en el partit de diumenge a les 12h, als Canyars de Castelldefels. Serà baixa Godbless, amb molèsties al genoll dret, i que es sotmetrà a proves mèdiques aquest dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: