Divendres, 19 d'abril de 2024

El Vilafranca aixeca un 2-0 però suma la tercera derrota consecutiva contra el Girona B (4-2)

Amb aquest resultat, els vilafranquins sumen la tercera derrota consecutiva. Diumenge, duel entre últim i penúltim (Castelldefels – Vilafranca).

Tercera derrota consecutiva per un FC Vilafranca que va aconseguir empatar un partit que perdia per 2-0 a la mitja hora de joc, i que finalment queia per 4-2 en la visita al Girona B. Els vilafranquins, clarament penalitzats per l’actuació defensiva: ara mateix és l’equip més golejat de la categoria, amb 11 gols encaixats en 4 partits.

El partit, de fet, no va començar gens bé pel Vilafranca, que en menys de mitja hora ja perdia per 2-0. Als 3 minuts Dawda Camara no perdonava des dels 11 metres, i més tard Shin Katsushima feia el segon castigant una badada a darrere.

Just abans del descans, el Vilafranca veia l’esperança. Penal sobre Alexis Garcia, i gol de David Toro, que ja s’ha estrenat amb l’equip.

A la segona part, després d’unes quantes arribades clares el Vilafranca, Alexis Garcia tornava a ser protagonista fent el gol de l’empat, aun quart d’hora pel final.

El partit encara reservava un desenllaç cruel pels penedesencs, amb opcions de tornar a puntuar. A 10 pel final, dos gols del Girona B deixaven els 3 punts a Riudarenes. La matinal es tancava amb el quart gol, d’Arango, culminant una jugada a la contra.

El filial gironí trenca una ratxa de dues derrotes seguides, mentre el Vilafranca haurà d’intentar evitar la quarta la setmana que ve, als Canyars, contra el Castelldefels.

Una de les claus per aconseguir resultats passarà fer-se forts en defensa, i és que els vilafranquins ara mateix ja són l’equip més golejat de la categoria.