Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca, a sumar la segona victòria consecutiva contra la Pobla de Mafumet

Cristian García dirigirà el seu primer partit al Municipal, després del debut amb victòria a Tona. El Vilafranca – Pobla de Mafumet es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca (dissabte, 17h).

Aquest dijous el Vilafranca tornava als entrenaments per preparar el duel de demà dissabte, a les 17h, contra la Pobla de Mafumet. L’equip s’exercitava sobre la gespa del Municipal, escenari del partit, dies després d’una victòria vital al camp del Tona.

Allà, el Vilafranca posava fi a una ratxa de 5 partits sense guanyar, amb el segon triomf de la temporada. Un dels noms del partit va ser el de David Toro, autor dels dos gols que van cimentar la victòria per 1-2. 3 punts que permetien al Vilafranca sortir de la zona de descens. Triomf balsàmic, que ha permès a la plantilla enfrontar la setmana amb més tranquilitat.

Demà contra la Pobla, l’equip intentarà sumar la segona victòria consecutiva, i tercera del curs. Un partit important contra un rival directe, que la jornada anterior trencava una ratxa de tres derrotes seguides guanyant el Girona B per 1-0. Ara mateix la Pobla es troba en 9a posició amb 9 punts, i a només 2, en dotzè lloc, el Vilafranca.

El partit de demà suposarà el debut com a local del nou entrenador Cristian García, que aquests dies ha dirigit la primera setmana sencera al capdavant del degà penedesenc, després d’estrenar-se amb victòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: