Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí cau per 6-0 davant un Reus que no dona lloc a la sorpresa

El Patí segueix sense estrenar el seu caseller, amb només dues jornades per davant abans de l’aturada pel Mundial.

El Patí Vilafranca haurà d’esperar una setmana més per intentar estrenar el caseller. Aquest diumenge, l’equip sumava la quarta derrota de la temporada en la visita al Reus. Els de Jordi Garcia no van donar cap mena d’opció, imposant-se per un clar 6-0.

Després d’un inici correcte dels vilafranquins, capaços de plantar cara al Reus en els primers 15 minuts de partit, la igualada es va trencar amb tres gols pràcticament seguits. Després de la blava de Roger Martí, un Marc Julià en estat de gràcia no perdonava la directa. La renda s’ampliava de la mà de David Gelmà, i Sergi Aragonès, transformant un penal a 7:36 pel descans.

En l’últim quart d’hora de partit, un Vilafranca molt condicionat per les faltes va rebre el cop definitiu, en forma de gol. Primer Diego Rojas, amb el quart, i Sergi Aragonès amb el seu segon de la tarda. Poc després amb la desena falta visitant, també signava un doblet Marc Julià transformant la directa.

El Patí, ara mateix, tercer per la cua, segueix sense puntuar. Diumenge, duel contra un Lleida que tampoc ho ha fet i es cuer de la categoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: