Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most torna amb una àmplia programació i ganes de recuperar el contacte amb la gent

L’onzena edició del Festival Internacional de Cinema del Vi tindrà lloc al Penedès del 3 al 13 de novembre.

Seran 10 dies d’intensa activitat, amb un programa molt ampli de sessions de cinema, tasts i esdeveniments. Per al director del Vinseum i codirector del Most Xavier Fornos, el festival ofereix un programa d’interès per a tots els perfils d’espectador.

El president de Cineclub Vilafranca i també codirector del Most Jaume Felipe parlava de la importància que el públic es pugui trobar a les sales de cinema.

Per la seva part, el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, celebrava el retorn de la normalitat en tots els sentits, agraïa l’esforç de les persones que fan possible el Most i convidava tothom a participar-hi.

A l’onzena edició del Most, Geòrgia serà el país convidat amb l’objectiu de celebrar una cultura vitivinícola mil·lenària. I alguns dels noms propis destacats del festival seran el de l’actriu Julieta Serrano, que rebrà el Premi Honorífic durant la gala d’inauguració, en la qual es podrà veure el documental ‘El viaje de Julieta’; i el de l’expert en viticultura Agustí Villarroya, a qui es lliurarà el Premi Honorífic durant la primera sessió de la secció Collita.

El Most comptarà amb les seves seccions habituals: Collita dedicada al cinema del vi; Brot, amb els millors curtmetratges de l’estat; i Gran Reserva, amb pel·lícules inèdites i en preestrena. En aquesta secció, no competitiva, a les ja anunciades ‘El viaje de Julieta’ i ‘Suro’, que clourà el festival, s’afegeixen ‘Small, slow but steady’, ‘La Maternal’, ‘Abrázame fuerte’ i ‘Les années Super-8’, de la Nobel de literatura Annie Ernaux.

A banda, el Most serà present als cellers, als municipis i a les escoles. Fins i tot a casa a través de la plataforma Filmin i amb els anomenats Packs Most.

Tota la programació del festival es pot consultar al web mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: