Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Lleida enfonsa el Patí, nou cuer de la categoria, després de caure per 1-5

El Patí acaba la jornada en última posició, amb 0 punts. L’equip visitarà el Calafell, dimecres, a les 12:30h.

En el duel entre els dos únics equips que no havien puntuat aquesta temporada, el Lleida va aconseguir trancar aquesta mala ratxa, imposant-se en la visita a la Poliesportiva per 1-5. Resultat abultat que probablement no reflecteix la igualtat sobre la pista durant la major part del partit.

Tarda crucial per tots dos equips i que començava amb un Patí Vilafranca molt endollat. L’equip trobava facilitats per generar ocasions clares de cara a porteria, trobant-se amb un sòlid Elagi Deitg sota pals.

Les més destacades en els primers compasos van ser per Arnau Ribas per partida doble, i Jepi Selva que també donava senyals de vida pels visitants.

Al minut 10, el mateix Selva disposava d’una directa per avançar el seu equip però la bola va marxar per sobre de Pol Ferrer. Novament, el porter reusenc es va mostrar molt atent, amb aturades clau durant tot el partit.

Al minut 13, Roger Martí donava esperança al Vilafranca amb un gran gol que servia per avançar-se al marcador. Segona vegada aquesta temporada que el Patí aconseguia estar per sobre a l’electrònic. Només s’havia fet a Caldes.

Poc després Joan Vázquez es quedava a milímetres de fer el segon, però un Deitg providencial salvava el seu equip.

A 5 pel descans, la polèmica. Atac pel Lleida amb el temps de possessió a punt d’esgotar-se, Nuno Paiva llença a la desesperada i sona la botzina de passiu; atura Pol Ferrer, els àrbitres no xiulen, nova possesió pel Lleida i gol. Jugadors i cos tècnic del Patí protestaven en veu alta la validesa de l’acció, però la decisió era ferma. Amb el reglament a la mà, difícil formular un veredicte clar.

Al segon temps, després de resistir el temporal, el Lleida aconseguia capgirar la truita. Sergi Folguera, amb una canonada des de mitja pista, sorprenia a tots, per fer l’1-2.

Els locals no es rendien, i ho intentaven, topant-se amb un porter del Lleida imperial.

A 3 pel final, el Lleida sentenciava amb dos gols en minut i mig. Joan Cañellas era l’autor del tercer, i Jepi Selva feia el quart, per fer oblidar l’error en la directa del primer temps.

A partir d’aquí, amb el Patí mentalment fora del partit, penal de Gabri Villares, i Nuno Paiva transformava a només 3 segons per acabar.

Dimecres, a les 12:30h, partit a Calafell, última oportunitat per puntuar abans del Mundial. No queda altre opció. Toca seguir lluitant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: