Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El futbol es l’encarregat d’estrenar un curs més del JESPE, després d’un estiu de rècord

Aquest cap de setmana comencen les lligues de futbol, després d’un estiu en què les activitats del Consell han aplegat uns 4000 infants.

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès està a punt d’inaugurar un nou curs dels Jocs Esportius Escolars, amb l’inici de les competicions de futbol. El JESPE arrenca després d’un estiu que ha estat de rècord a nivell de participació en les activitats del Consell i un total de 4000 infants. Per sobre dels 2800 de fa un any, i molt més encara que l’any pre-pandèmia, amb 1400.

El curs comença amb molt bones sensacions. Després de l’estrena anticipada del futbol, la setmana següent torn per la resta d’esports. Però a banda de les disciplines ja citades, en els darrers temps destaca el gran creixement del vòlei, com un dels més practicats entre els més joves.

El sentiment general que recullen des del Consell és que la gent, i en especial els nens i les nenes tenen moltes ganes de fer esport. Les dades ho corroboren. Enguany la millor notícia és la plena normalitat després d’un temps complicat per l’esport de base.

Entre els molts projectes de l’entitat, enguany es tornarà a celebrar, per segona edició, la Copa de Futbol 7 benjamí. Ara mateix s’està estudiant la possibilitat de fer-ho amb col·laboració del Consell Esportiu del Garraf, ampliant encara més el ventall d’equips participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: