Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Big Draw arriba a Vilafranca el dissabte 22 d’octubre amb el lema ‘Torna el color’

Els tallers es faran en horari de 17.30 a 20h i la participació és oberta a tothom, sense límits d’edat.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitza, amb la participació i complicitat de diferents col·lectius i entitats de la vila que tenen com a eina de treball i d’expressió artística el dibuix i la il·lustració, la participació un any més al Festival de Dibuix The Big Draw. El lema del Big Draw d’aquest 2022 és ‘Torna el color’ i tots els tallers tenen l’objectiu de “redescobrir la vitalitat i la salut, tornar a trobar-se en espais plens de color i alegria, aprendre a observar els colors de la natura”.

Els tallers es faran en horari de 17.30 a 20h i la participació és oberta a tothom, sense límits d’edat. No requereix inscripció prèvia. Entre els tallers hi ha propostes molt diferents.

El Col·lectiu Gargot farà una activitat anomenada ‘Compartint color amb el cos’, a càrrec de Mariona Ríos i Joan Ramon Buisan, al pati de l’Escorxador. Zig-Zag Centre d’expressió plàstica farà l’activitat ‘Papallones de colors’ a la plaça del Carme. El Petit Taller d’Art portarà davant del palau Baltà l’activitat ‘Tornen els colors de l’arc de Sant Martí’. El Col·lectiu Gargot, amb Muntsa González, farà l’activitat ‘A tot color’ a la plaça del Campanar. L’institut Milà i Fontanals farà una activitat amb teixits de colors amb el nom de ‘Teixint la vila’, a la plaça Jaume I. L’Escola Municipal d’Art Arsenal portarà al claustre dels Trinitaris el taller ‘Col(umna)or’. I finalment, Gemma Guasch, també del Col·lectiu Gargot, conduirà l’activitat ‘Miralls’, al pati de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: