Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Debut amarg del Patí a la Lliga Catalana

Derrota del Patí Vilafranca per 3-6 davant el Calafell en la primera jornada de la Lliga Catalana.

Derrota del Patí Vilafranca en la primera jornada de la Lliga Catalana. L’equip de Toni Porta tornava a caure contra el rival de l’última jornada d’OKLliga, el Calafell, per 3-6. Tres gols de Martí Casas i un d’Arnau Xaus situaven el Calafell amb 0-4 a favor. Necchi, amb un potent llençament, enviava el partit al descans amb 1-4.

Després d’una primera part incontestable, Martí Casas tornava a veure porteria amb pasmosa facilitat, només començar el segon temps. Pablo del Rio tornava a retallar diferències, i el partit es tancaria amb un intercanvi de cops: amb el sisè, d’Arnau Xaus, i el tercer gol vilafranquí, obra d’Arnau Ribas.

El proper 5 de novembre a les 18h, el Patí rebrà l’Alcoi, en el segon i últim partit de la fase de grups d’aquesta edició de la Lliga Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: