Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença a expedir-se el Carnet Jove Local de Vilafranca amb 84 avantatges

Comença a expedir-se el Carnet Jove Local de Vilafranca amb 84 avantatges

El nou Carnet Jove local es comença a expedir des d’aquesta setmana a Vilafranca.

El nou carnet es pot aconseguir a través del web www.carnetjove.cat/vilafranca.

Els titulars del Carnet Jove de la Vila veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut de Vilafranca -a més del de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir en el seu dia a dia a
Vilafranca, i que se sumen als avantatges que poden gaudir a nivell nacional i internacional.

Així mateix, els joves podran gaudir dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos com a conseqüència de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. En total, Vilafranca afegeix 36 nous avantatges, que són sobretot en l’àmbit del dia a dia dels joves a nivell local com poden ser la salut, formació, esport, cultura, alimentació, llar o perruqueria.

Aquest increment assolit significa un augment del 75% en relació al nombre d’avantatges que ja s’oferien abans de la campanya de captació, de manera que ara s’arriba al total de 84 avantatges.

D’aquesta manera, els titulars del Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, podran gaudir d’aquesta renovada i ampliada oferta local, que se suma als prop de 8.000 avantatges de què poden gaudir al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: