Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte torna el Big Draw a Vilafranca

Aquest dissabte torna el Big Draw a Vilafranca

Aquest dissabte se celebra la 7a edició del festival The Big Draw a Vilafranca.

El lema d’enguany és ‘Come back to colour (Torna el color)’ i tots els tallers s’han pensat seguint aquesta divisa: el color com el retorn a la vitalitat, a la salut, al benestar i a cercar al bellesa del món.

Són 7 tallers d’il·lustració i dibuix repartits per diferents espais de la vila que treballaran el lema “Torna el color” amb tècniques i materials diversos. Els tallers estan adreçats a tots els públics sense límits d’edat i sense inscripció prèvia. Tindran lloc de 17.30 a 20h i estaran ubicats al claustre dels Trinitaris, la plaça del Carme, la plaça del Campanar, la plaça Jaume I i el pati exterior de L’Escorxador.

Els col·lectius que enguany hi participaran són l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Batxillerat artístic de l’INS Milà i Fontanals, el Zig-Zag Centre d’expressió plàstica, El Petit Taller d’Art i tres tallers a càrrec del col·lectiu Gargot i la coordinació anirà a càrrec de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: