Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

9 habitatges de la Casa Feliu s’adjudicaran finalment en règim de lloguer assequible

El termini per optar a l’adjudicació d’aquests 9 habitatges de lloguer assequible s’obre aquest dijous 27 d’octubre i finalitzarà el 25 de novembre.

Inicialment es va plantejar una subhasta pública dels habitatges rehabilitats per destinar els beneficis a la compra d’altres habitatges en diferents barris, però finalment s’ha descartat ja que, en la conjuntura econòmica actual, diversos habitatges no han rebut ofertes de compra.

La Junta de Govern, amb el vistiplau de la regidoria i la Comissió Municipal d’habitatge, ha aprovat gestionar els 9 habitatges disponibles a Casa Feliu per la via del lloguer assequible.
El lloguer assequible s’adreça a les persones que, malgrat tenir feina i ingressos estables, tenen dificultats per a accedir al mercat de lloguer de l’habitatge lliure i els deixa en situació de risc d’exclusió residencial.

Les bases de la convocatòria per accedir a aquests habitatges plantegen que tinguin una renda de lloguer assequible, per sota el preu del mercat lliure, i similar a les rendes dels habitatges de protecció oficial de lloguer a Vilafranca, a l’entorn dels 400€ mensuals.

Per obtenir més informació cal adreçar-se a l’Oficina local d’habitatge (OLH) ubicada al c/ Sant Pere, 3 (telèfon 93 818 06 54). El tràmit ja està disponible de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament i també presencialment a la mateixa OLH amb cita prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: