Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Girona B s’enfronten per trencar la ratxa de dues derrotes seguides

Girona B i FC Vilafranca s’enfronten aquest diumenge, a partir de les 12h (en directe per Ràdio Vilafranca).

Aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, el FC Vilafranca visita el Girona B en la quarta jornada de Tercera Divisió. S’enfronten dos equips que venen de perdre els dos últims partits de lliga. El Girona B sucumbia fa 7 dies als Canyars contra el Castelldefels, i fa dues setmanes al Nou Sardenya contra l’invicte Europa.

Precisament l’Europa era l’últim botxí del Vilafranca, la setmana passada. Els escapulats superaven els vilafranquins per 0-2. Tot i la derrota, l’equip va retrobar-se amb sí mateix, recuperant sensacions després del 4-1 al camp de la Montañesa. Cal seguir treballant.

De cara al partit de diumenge el Girona B no ho posarà gens fàcil; es tracta d’un equip que ja ha complicat les coses al degà en el passat. En la retina, però, queda la victòria de la temporada passada, en què un Vilafranca en plena crisi de resultats s’emportava els 3 punts en un duel disputat a Montilivi. L’objectiu per diumenge és tornar a puntuar.

Per segona jornada consecutiva, l’entrenador podrà comptar a les seves files amb el nou fitxatge David Toro, presentat dissabte passat i que ja va debutar el mateix dia davant l’Europa. Toro també s’exercitava aquesta setmana amb la resta de l’equip. Un jugador que ve a aportar força, treball i sobretot gol.

Ara mateix Girona B i Vilafranca ocupen la 12a i 13a posició de la taula, respectivament, amb 3 punts cadascun.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: