Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Vilafranca combatiu cau davant un Europa invicte amb dos gols en els últims 20 minuts

Diumenge, coincidint amb el Concurs de Castells, el Vilafranca visitarà el Girona B (12h, en directe per Ràdio Vilafranca).

Dos cops en els últims 20 minuts de partit van servir a l’Europa per emportar-se els 3 punts en la visita al Municipal de Vilafranca. L’equip d’Ivan Moreno va competir de tu a tu tot el partit però al final l’actual líder invicte de la categoria va imposar la seva llei. La llei del més fort: un equip que encara no ha rebut cap gol aquesta temporada.

Tot i mantenir-se el 0-0 la major part del duel, va ser l’Europa qui va tenir les ocasions més clares. En la primera del partit, Kilian es quedava ben a prop d’obrir el marcador als 2 minuts de joc.

Al segon temps, l’Europa s’acostava cada vegada més a la porteria d’un sòlid Casamayor. A 20 pel final l’Europa s’avançava en jugada d’estrategia, castigant a al sortida d’un còrner. I Els escapulats sentenciaven al temps afegit amb un gran gol d’Aliaga.

El Vilafranca acaba la jornada quart per la cua, amb 3 punts, empatat amb Rapitenca, Badalona, Castelldefels i Girona B, rival dels penedesencs diumenge a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: