Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un renovat FC Vilafranca ja s’entrena amb el debut contra el Vilassar en el punt de mira

El Vilafranca arriba al primer partit de lliga contra el Vilassar (dissabte, 20:30h) després d’un mercat de fitxatges amb 14 incorporacions i una plantilla pràcticament nova.

Més de 4 mesos després, el Futbol Club Vilafranca 2022/23 debutarà en partit oficial aquest cap de setmana, amb l’inici d’una nova temporada a la Tercera Federació. Serà dissabte, a partir de les 20:30h, al Municipal de Vilafranca, contra el Vilassar. Curiosament, els penedesencs encetaran el campionat contra el conjunt del Maresme per segona temporada consecutiva. La temporada passada s’inaugurava amb un empat contra el Vilassar.

Per aquesta nova temporada l’objectiu principal de l’equip és intentar signar la permanència amb solvència i evitar un escenari com el del curs passat, en què l’equip va lluitar per la salvació fins l’última jornada.

La feina incansable del nou director esportiu Pablo Amantini ja dona els seus fruits. El Vilafranca comença la temporada amb una plantilla farcida de cares noves. En total 14 nous fitxatges: A la porteria Pablo Chacón fent dupla amb Toni Casamayor. A la defensa Marc Rayo, Oscar Reche, Victor Rodriguez i Joel Bona s’afegeixen als ja presents Toni Cunill, Eric Via i Fran Illescas.

Moltes novetats al centre del camp: Alexis García, Jonathan Ferreira, Miki Puerto i Alfons Serra. A la mitjapunta segueix un any més Victor Oribe i Xavi Pluvins es perdrà tot el curs per lesió. L’últim en arribar, Aleix Diaz, ex del Manresa, es va entrenar dimarts per primera vegada.

I finalment molts reforços a la punta d’atac: Ashot Kerobyan, Albert Ruiz, Izan Maldonado i Godbless, per acompanyar un altre nom propi de l’equip com Sergi Escofet. L’entrenador confia que les noves incorporacions aportin energies i il·lusions renovades al vestidor.

En el capítol de sortides, sumat a les baixes de Romo, Collado, Mañes, Bernard, Segura, Bioque, Cortina, Dani Sanchez i Acedo, tampoc seguiran Marquillas, Joel Luna i Guille Torres, 3 dels fitxatges estivals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: