Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones participen als Intergames, la competició de crossfit per excel·lència

Des de l’organització apunten que probablement ha estat l’edició més multitudinària dels Intergames des que es celebra.

Coincidint amb la celebració dels seus 5 anys de vida, l’Intercrossfit Vilafranca ha organitzat una nova edició dels Intergames, amb la participació d’un total de 100 atletes, durant l’últim cap de setmana d’agost. Un èxit total de participació, en un esdeveniment que abans de la pandèmia mobilitzava un gran nombre de persones. La parròquia no ha perdut pistonada.

La competició es va allargar durant 3 dies i va començar la tarda del divendres al camp de futbol d’Avinyonet del Penedès. El dissabte al matí es va realitzar les proves a la piscina de Sant Cugat Sesgarrigues i desprès a les pròpies instalacions d’Intercrossfit tenien lloc la resta de les competicions.

A la nau, situada al polígon de Sant Pere Molanta, es van realitzar les finals per equips de 4 persones, entre dissabte a la tarda i diumenge al matí. Durant la matinal de diumenge també tenia lloc una prova de running a La Muntanyeta de Moja. La competició constava de diferents blocs amb diferents exercicis de força, agilitat, coordinació i amb 3 categories diferents: Scaled, Rx i Elite.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: