Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe modifica el servei la R4 a Vilafranca els caps de setmana i festius per obres a les vies

Renfe modificarà a partir d’aquest dissabte el servei de Rodalies de la línia R4 a Vilafranca per les obres que Adif està fent a l’estació per adaptar les vies al futur Corredor Mediterrani.

Els canvis afectaran els trens que habitualment comencen o acaben trajecte a Vilafranca, que passaran a fer-ho des de l’estació de la Granada. Aquesta modificació s’aplicarà només els caps de setmana i festius, i serà fins el 31 d’octubre. A partir d’aquesta data i fins el 5 de desembre, l’estació d’origen i final dels trens de Vilafranca serà a Sant Sadurní. En tots els casos, Renfe oferirà un servei d’autobús per enllaçar amb la capital altpenedesenca.
Les obres d’Adif consisteixen en la construcció d’una nova plataforma, muntatge de nova via, instal·lació d’aparells de via, electrificació i instal·lacions de seguretat, entre d’altres, per a la implantació del futur Corredor Mediterrani.
L’actuació va en paral·lel a la reforma de l’estació de Vilafranca que Renfe va començar a l’octubre de l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: