Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola acollirà la primera etapa de la II Volta Ciclista al Penedès

Olèrdola acollirà la primera etapa de la II Volta Ciclista al Penedès

La prova l’organitza el Club Ciclista Catalunya-Barcelona i es realitzarà en quatre etapes entre el 30 de setembre i el diumenge 2 d’octubre, comptant amb la participació de ciclistes júnior.

Tot a punt per la celebració de la segona edició de la Volta Ciclista al Penedès. La prova l’organitza el Club Ciclista Catalunya-Barcelona i es realitzarà en quatre etapes durant tres jornades (de divendres 30 de setembre, fins el diumenge 2 d’octubre). La cursa comptarà amb la participació de ciclistes de la categoria júnior.

Segons ha anunciat la mateixa organització, aquesta etapa d’Olèrdola començarà a les 17:30h, amb inici i arribada a Moja. En els 116,8 km de l’etapa s’inclou el pas per Sant Pere Molanta i Viladellops. Dissabte pel matí s’ha programat una contrarellotge per equips a Sant Sadurní, i a la tarda, es cobrirà l’etapa Sant Sadurní – l’Arboç. Diumenge 2 d’octubre, la quarta i darrera etapa serà la que començarà a Sant Martí de Tous i finalitzarà a Santa Margarida i els Monjos.

L’acte de presentació de la prova tindrà lloc al Local Rossend Montané, de Sant Miquel d’Olèrdola, el proper dimecres, 21 de setembre.

La 2a edició de la Volta Ciclista al Penedès es va programar inicialment el juliol del 2021, però es va haver d’ajornar llavors a causa de la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: