Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà estrena centre ocupacional al carrer del Nord de Vilafranca

El nou espai – amb capacitat per a 24 persones- permet disposar de noves zones per a les activitats de teràpia ocupacional i també iniciar un nou vincle amb les veïnes i veïns del barri

La Fundació Mas Albornà ha ampliat les instal.lacions del seu centre ocupacional amb un nou local de 300 metres quadrats al carrer del Nord de Vilafranca, que presta servei a 24 usuaris i usuàries i on es realitzen activitats del servei terapèutic ocupacional de la Fundació, on hi ha persones adultes amb discapacitat intel.lectual.

Anteriorment, el centre ocupacional es concentrava principalment a Vilafranca, a l’edifici central de la Fundació amb alguns tallers a Les Cabanyes i un programa d’activitats dispersos per diferents espais. Ara l’objectiu és precisament buscar nous espais més petits, però més repartits arreu.

El nou local, doncs, permet disposar de noves zones per a les activitats de teràpia ocupacional i iniciar un nou vincle amb les veïns i veïnes del barri l’Espirall. Les activitats que s’hi fan són diverses.

La Laura Escura és una de les usuàries del centre ocupacional i ens explica alguna de les activitats que fa al nou centre ocupacional.

El nou espai es troba a peu pla, és diàfan i a més també compta amb un petit espai d’exposició dels articles que fan els usuaris per poder vendre’ls a tot aquell que hi estigui interessat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: