Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa La Jugoteca, un espai d’acompanyament i cura d’infants

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa La Jugoteca, un espai d’acompanyament i cura d’infants

Es tracta d’un servei municipal gratuït d’acompanyament i cura d’infants de 3 a 12 anys, fora de l’horari escolar.

El servei pretén «garantir el dret a la cura, facilitar la conciliació familiar, laboral i personal, i alliberar temps a les famílies». La proposta forma part d’un pla impulsat i finançat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, anomenat ‘Temps x Cures’.

La Jugoteca busca generar «espais de conciliació que facilitin l’empoderament de les dones, especialment d’aquelles que per determinades circumstàncies no disposen de mitjans o de xarxa suficient per fer front a necessitats de cura i atenció dels infants que tenen a càrrec».

El servei de La Jugoteca està situat a la plaça Dr. Bonet, 14, i està obert de 16:30 a 20h de dilluns a divendres. L’espai pot acollir màxim 20 infants.

Per fer ús del servei i donar-se d’alta, és necessari estar empadronat a Vilafranca i s’ha de fer mitjançant el registre de l’OAC, a la planta baixa de la Casa de la Vila, amb cita prèvia, o bé telemàticament, a igualtat.vilafrancat.cat.

Un cop que la mare, pare o tutor/a legal de l’infant s’hagi donat d’alta al servei, podrà demanar quan ho necessiti la reserva de plaça amb una antelació de 48h contactant per via telefònica (trucades o WhatsApp al 667 579 311) o per e-mail a . De manera excepcional, s’acolliran aquells casos que es presentin com urgència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: