Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 26a edició del Cavatast torna amb total normalitat i nova ubicació més gran

Caves i empreses de restauració mostraran els seus productes al Parc Lluís Companys de Sant Sadurní, del 7 al 9 d’octubre.

La mostra caves i gastronomia que organitza l’Ajuntament de Sant Sadurní, es convertirà en un punt de trobada pels amants del cava i la gastronomia del territori.
L’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, explica que volen millorar el Cavatast i fer-lo molt més atractiu per a tots els caves que encara no hi són. En aquest sentit, des de l’organització han donat una embranzida a la fira, concebent-la com un projecte que no només pretén exposar i fer tastos sinó també aglutinar activitats, novetats i experiències que ofereix el món del cava incloent la promoció del territori.
La gran novetat d’aquesta edició és el canvi d’ubicació, traslladant el Cavatast al Parc Lluís Companys.

Més d’una trentena d’empreses elaboradores inscrites a la D.O Cava i establiments de la restauració, cansaladeria i pastisseria, exposaran tant els seus productes més clàssics com les últimes novetats.

Un any més, les entitats col·laboradores han estat imprescindibles en l’organització de la mostra. En l’acte de presentació hi havia el president de la patronal AECAVA, Damià Deàs, i Eduard Sanfeliu, President Confraria del Cava, que destacava les activitats que tenen preparades, com la III Nit dels Màgnums, que és una eina de promoció del cava i el 12 d’octubre, amb portes obertes solidàries dels cellers, perquè la gent pugui venir i conèixer el territori.
Els horaris del Cavatast seran: el divendres 7 d’octubre, de les set de la tarda fins a les onze de la nit, el dissabte 8, de 12 del migdia a onze de la nit i el diumenge 9 d’octubre, de 12 del migdia a les nou de la nit. Els preus d’aquest any són de 10 € degustació de cava i gastronomia amb 6 tiquets, 5 € per la copa tècnica i 3 € el lloguer de copa tècnica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: