Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Innovació per créixer’, un nou programa de sessions formatives per a empreses

Ajuntament de Vilafranca, FEGP i Mancomunitat engeguen un programa de sessions formatives sobre innovació empresarial.

Sota el títol ‘Innovació per créixer’, el programa començarà el proper dijous 6 d’octubre i s’allargarà durant dos mesos amb un total de cinc sessions. L’objectiu és formar i acompanyar les empreses de l’Alt Penedès en el procés d’implantació de la innovació a les seves organitzacions.
La directora general de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Rosa Jorba, explica que la innovació s’ha d’entendre en un sentit ampli.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, recorda que les sessions són gratuïtes, gràcies a la Diputació de Barcelona, d’interès per a les empreses i amb el factor clau de la proximitat.

Les diferents sessions del programa tindran lloc en format presencial al Centre Àgora i també es podran seguir en streaming amb inscripció prèvia al web fegp.cat. A més, es podran veure posteriorment, ja que seran gravades. Totes les sessions tindran una durada de 90 minuts, de 9.15 a 10.45h.

La primera sessió serà el proper dijous 6 d’octubre, amb el títol ‘Implementació de la IA (Intel·ligència Artificial) per millorar els teus productes’, a càrrec d’Ezequiel Cuadra. Dijous 20 d’octubre serà el torn de Cesc Llauradó amb una sessió amb el títol ‘Oportunitats de negoci en el metavers’. El dijous 3 de novembre Magalí Benítez parlarà de ‘Conceptes clau per guanyar en màrqueting digital’. El dijous 17 de novembre es tractarà la ‘Digitalització de parcs logístics’, a càrrec de Jesús del Campo i Javier Martínez. I, finalment, l’1 de desembre hi haurà la darrera sessió formativa parlant de ‘Generació de nous models de negoci amb tecnologies disruptives’, amb Xavier Cabanach.
Tota la informació del programa ‘Innovació per créixer’ es pot trobar a vlf.cat/innovaciopercreixer_programa22

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: