Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació en la sisena fira d’extraescolars dels Monjos

Les persones assistents van poder trobar activitats de tota mena d’un bon grapat d’entitats del municipi

Santa Margarida i els Monjos va acollir fa uns dies la sisena fira d’extraescolars, una mostra que el municipi ofereix cada any a mitjans de setembre i que aplega les diferents entitats i serveis municipals que ofereixen activitats educatives, de lleure i esportives, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta existent d’una manera conjunta i organitzada.

Les persones assistents van poder trobar activitats de tota mena d’un bon grapat d’entitats del municipi i, a més, també hi havia un punt lila. Durant la fira els nens i nenes van poder gaudir d’activitats lúdiques, jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: