Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots seran punt de suport de l’associació de Protecció de la Infància Contra l’Abús

L’associació Protecció de la Infància Contra l’Abús va néixer com a grup d’aficionats a les motos a Aragó i s’ha anat estenent per diferents punts de l’estat, amb seu també a Catalunya.

En el marc dels actes de celebració del seu 40è aniversaris, que els de Cal Noi Noi han celebrat aquest cap de setmana, dissabte al matí es feia la presentació de l’acord al qual han arribat amb l’associació motera PICA, que centra la seva activitat en fer xerrades i sessions formatives i de suport a infants i joves que pateixen algun tipus d’abús.

PICA és una entitat que va néixer a l’Aragó, i que s’ha anat estenent per diferents punts de l’estat. El seu president Àlex Agulló explica que fan xerrades i accions en centres formatius amb psicòlegs, però també busquen tenir el suport d’entitats en diferents municipis que els ajudin a integrar els infants a la societat.

En el marc d’aquests actes d’aniversari, a la tarda els Xicots feien una actuació per celebrar el seu 40è aniversari, acompanyats de la Jove de Sitges i els Falcons de Vilafranca. Els de Cal Noi Noi van deixar en carregat el 4 de 7 amb agulla, i van descarregar el 5 de 7 i el 4 de 7.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: