Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els partits del Patí, un any més, en directe, per Penedès TV

Això serà possible gràcies a l’acord entre aquesta casa, TV3 i la RFEP, amb el suport de Serveis Mèdics Penedès, per la cessió dels drets televisius del conjunt vilafranquí.

Aquesta temporada, tots els partits del Patí Vilafranca a casa es podran seguir gaudint en directe per Penedès Televisió. Això ha estat possible gràcies a l’acord al que ha arribat aquesta casa amb TV3 i la Federació Espanyola de Patinatge, amb la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès, per la cessió dels drets d’emissió.

Com venia sent habitual en les últimes temporades, els partits amb el Patí com a local es podràn seguir en directe per Penedès TV, a través de la TDT, amb la locució del periodista Xavi González.

L’acord entra en vigor des d’aquest mateix cap de setmana, amb l’inici de la nova temporada d’OKLliga, i el partit inaugural entre Patí Vilafranca i Alcoi, dissabte, a les 19:30h, i que Penedès TV emetrà en directe.

Alhora també seguiràn oferint-se les transmissions dels partits per Ràdio Vilafranca, amb Josep Gumà en els partits a casa i Xavi González als desplaçaments com a visitant.

Penedès TV alhora servirà la senyal dels partits, perquè aquests es puguin emetre en directe pel canal de la Federació ‘OKLigaTV’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: