Dijous, 25 d'abril de 2024

Els nous fitxatges i Toni Casamayor, artífexs d’un inici esperançador del Vilafranca (2-1)

Els gols d’Ashot Kerobyan i Oscar Reche, fitxats aquest estiu, van donar els tres punts al Vilafranca. Toni Casamayor va aturar un penal, encara amb 2-0 a favor, després de l’expulsió de Reche.

El FC Vilafranca ha començat la lliga amb bon peu sumant una victòria en la primera jornada de la Tercera Divisió, imposant-se per 2-1 al Vilassar de Mar.

Bon inici dels d’Ivan Moreno en l’estrena a casa, en un partit que va començar de cara. Als 8 minuts de joc, Ashot, una de les cares noves, avançava el Vilafranca des dels 11 metres. El degà, a més, es quedaria amb un home més, després de l’expulsió d’Eloi Zamorano en la jugada del penal.

Un bon inici que es va confirmar passada la mitja hora de joc, amb el segon gol, obra d’un altre debutant, el central Oscar Reche, perforant la porteria a la sortida d’un còrner servit per Eric Via.

Tornant de vestidors, un Vilassar més insistent, buscava escurçar diferències davant un Vilafranca més contemplatiu amb els dos gols de renda.

Al 65, Toni Casamayor va apareixer amb el primer miracle de la temporada, però el Vila es va quedar també amb 10, amb l’expulsió de Reche va equilibrar forces en veure la segona groga en la jugada del penal. Carmona va aconseguir retallar diferències amb un quart d’hora per davant.
Els tres punts, però, es van quedar a casa.

Amb la victòria a la butxaca, ja toca pensar en el duel de la segona jornada aquest diumenge, a les 12h, en la visita a la Montanyesa.