Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca volen omplir de verd la Tàrraco Arena per guanyar el Concurs

La colla està treballant el 3 i 4d10 amb folre i manilles, la td8 i el 4d9sf i el 3 i 4d9fa per guanyar el certamen del dia 2 d’octubre

Quan falten pocs dies pel Concurs de Castells de Tarragona, els Castellers de Vilafranca engeguen una campanya per fer una crida a l’afició vilafranquina, penedesenca i d’arreu del país per acompanyar-los a plaça i fer pinya.

Aquesta setmana, la campanya ha començat amb el lema “Ens faltes tu”, i continuarà la setmana que ve amb el lema “Tornar a guanyar”. De cara a tota l’afició que vulgui acompanyar la colla, a l’assaig de dimecres que ve, 28 de setembre, es repartiran samarretes verdes. La colla també demana que els donin un cop de mà a l’assaig especial de divendres 30 de setembre.
A més, el 2 d’octubre totes aquestes persones també podran anar a Tarragona amb els autocars de la colla, que sortiran des de Cal Figarot a dos quarts de vuit del matí.

Pel que fa a les intencions, el cap de colla dels verds, Sisco Benet, explica que el ventall de castells és molt ampli, tot i que els castells que portaran a plaça no se sabran fins al darrere moment. Ara bé, el 3d10fm hi serà segur. A Benet li agradaria portar dos castells de deu i un sense folre perquè creu que Vella i Joves “descarregaran almenys dos castells nets”. Els vilafranquins també estan preparant el tres i quatre de nou amb agulla, la torre de 8 sense folre i el 4d9 sense folre.

Abans del Concurs, aquest diumenge dia 25 de setembre els Castellers de Vilafranca organitzen la diada de Sant Miquel, en honor al patró de la colla. Serà a les 12 del migdia a la plaça de la Constitució i també hi participaran els Moixigangers d’Igualada. La intenció dels verds és de portar el tres i quatre de nou i, en cas de tenir prou garanties, el tres o quatre de nou amb folre i agulla o la torre de nou amb folre i manilles. En cas de pluja, la colla farà un assaig pel Concurs a Cal Figarot

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: