Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca vol sumar els primers punts de la temporada en la visita al Reus Deportiu

Després de tres derrotes consecutives, l’equip visita el Reus, en plena missió d’intentar puntuar abans de l’aturada pel Mundial, d’aquí dues setmanes.

El Patí Vilafranca sumava dissabte passat a la pista del Caldes la tercera derrota de la temporada, en la quarta jornada de l’OKLliga. De moment, l’equip no ha pogut celebrar la primera victòria ni ha estrenat el seu caseller. No serà per voluntat ni ganes d’aconseguir-ho. De fet, contra el Caldes, un desenllaç cruel de partit va privar els vilafranquins de sumar el primer punt de la temporada. Els locals s’emportaven el partit amb anotant gol quan el marcador indicava un empat a 3 al marcador, a 3 minuts pel final.

Aquest diumenge, a les 16h, torn pel Reus. Si puntuar ha s’ha pagat car en els partits anteriors, ara encara més. Però l’equip confia poder sorprendre els de Jordi Garcia, en una de les pistes emblemàtiques de la categoria.

Diumenge, un dels aspectes clau serà intentar sobreviure a l’alt ritme de partit que imposen equips com Barça, Liceo, Noia o el mateix Reus, i evitar l’intercanvi de cops a la contra.

Abans de l’aturada pel Mundial, l’equip té a l’horitzó 3 partits: aquest contra el Reus, la setmana següent contra el Lleida i el dia 12, a les 12:30h a la pista del Calafell, ajornat i corresponent a la jornada 2.

Pel duel de diumenge i els dos següents, l’equip no podrà comptar amb Pablo del Rio, que ja va ser baixa en el partit contra el Caldes per un trencament a l’adductor. El jove jugador gallec, que podria recuperar-se en un parell o tres de setmanes, reapareixerà després de l’aturada mundialista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: