Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí ja prepara una setmana sense partits pensant en la visita de l’Igualada

Amb l’ajornament del partit del Calafell, previst per dissabte, l’equip no jugarà fins dimarts vinent, contra l’Igualada, a la Poliesportiva.

Dos dies després de la derrota en el debut de la lliga contra l’Alcoi, el Patí ja s’ha entrenat al mateix escenari del partit, en l’inici d’una setmana que es farà llarga. L’equip ha vist ajornat el seu partit de la segona jornada contra el Calafell, previst per dissabte. Aquest cap de setmana els del Baix Penedès es trobaran disputant la Continental Cup a la localitat italiana de Follonica.

Això farà que l’equip no torni a jugar fins d’aquí set dies, el proper dimarts, 20 de setembre, a les 21h, rebent la visita de l’Igualada. Una setmana sense partit en què el Patí, de la mà del seu preparador físic, Adrià Cabezas, intensificarà aquest aspecte dels entrenaments per tal d’arribar al partit en les millors condicions, afegint una sessió extra.

La capritxositat del calendari farà que els vilafranquins deixin enrere aquesta setmana sense partits, a la següent en què es disputaràn dos: dimarts contra l’Igualada i dissabte contra el Caldes.

Abans de la primera sessió d’entrenament de la setmana, l’entrenador, Toni Porta, també dedicava uns instants als nostres micròfons analitzant l’actuació de l’equip en el primer partit de lliga.

Del duel de dissabte l’equip no arrossega cap mena de contratemps i tots els jugadors estan a disposició de l’entrenador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: