Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia estrena temporada amb un interessant cara a cara contra el Barça a la Supercopa

El partit començarà aquest divendres a partir de les 21h, al Pavelló d’Esports d’Olot, localitat amfitriona de la Supercopa.

A partir d’aquest divendres s’inaugura la nova temporada d’hoquei patins amb la disputa de les semifinals de la Supercopa d’Espanya. Liceo i Reus reeditaran la final del playoff de la darrera temporada, a partir de 2/4 de 7 de la tarda. I a les 9 del vespre, torn per la representació penedesenca del Noia, que es veurà les cares amb el Barça a la segona semifinal.

El torneig es disputarà al llarg d’aquest cap de setmana al Pavelló d’Esports d’Olot, amb la final prevista per dissabte, a 3/4 de 9 del vespre.

Un dels punts d’interès d’aquesta Supercopa serà, com sempre, polsar l’estat de forma dels 4 conjunts a una setmana de començar la lliga, un cop es deixa enrere la pretemporada. També serà una gran oportunitat per veure sobre la pista un Noia que enguany comptarà amb les cares noves de Jan Marimón, Kyllian Gil i Martí Gabarró, novament sota les ordres de Pere Varias.

El debut de l’equip cavista a la lliga està previst pel dissabte, 10 de setembre, a les 20h, a la pista del Girona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: