Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia, a sorprendre el campió a l’Ateneu

Els sadurninencs reben la visita del Liceo aquest divendres (21h) a l’Ateneu. L’equip de Pere Varias, a intentar repetir els bons resultats del playoff de la temporada passada.

Noia – Liceo és el partit més destacat d’aquesta jornada d’OKLliga. Un duel entre dos dels equips històrics d’aquest esport i que la passada temporada van protagonitzar un intens i espectacular cara a cara en les semifinals del playoff. Els de Sant Sadurní van arribar a forçar el cinquè partit, després de guanyar els dos partits a casa.

Aquest divendres a les 21h, l’equip buscarà repetir la fòrmula i tornar a fer-se fort a casa. El rival serà un Liceo que ha protagonitzat un inici molt sòlid de temporada amb quatre victòries en quatre partits. El Noia, que venia de guanyar-ho tot abans de caure en la darrera jornada contra el Reus, encara el repte d’anar a per la victòria contra els gallecs.

L’entrenador analitza les claus del partit contra el Liceo: rival dur, molt físic i que encara no coneix la derrota. El Noia intentarà fer valer el factor pista i seguir creixent en tots els aspectes del joc.

El Noia, a refer-se de la derrota de la setmana passada, i acabar el mes amb bones sensacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: