Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Cinema Castells tindrà lloc del 13 al 15 d’octubre a Vilafranca

Després de la seva primera edició a Terrassa, la segona edició del Festival tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 d’octubre a Vilafranca, estrenant així nova seu i canvi de dates.

El Festival Cinema Castells és una iniciativa que pretén visualitzar i projectar el conjunt de la producció audiovisual de temàtica castellera, tant la d’orientació documental, com la de ficció, la publicitària i la produïda per les pròpies colles amb caràcter de difusió.

Després de la seva primera edició a Terrassa, la segona edició del Festival tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 d’octubre a Vilafranca, estrenant així nova seu i canvi de dates.

La segona edició del Festival Cinema Castells (FCC) convoca una vintena de propostes que vinculen el món casteller i el territori audiovisual. El programa presenta set documentals, una pel·lícula, una sessió amb projeccions amb imatges antigues d’actuacions castelleres, activitats escolars, diàlegs i un tast de vins, a més dels actes institucionals. Tots els actes tenen entrada lliure.

El certamen ha estat presentat aquest dimecres al migdia a la Sala Zazie amb la presència de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, el regidor de Cultura Ricard Rafecas i el president de Cineclub Vilafranca Jaume Felipe.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: