Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 20 de novembre torna la Mitja de l’Espirall, recuperant la plena normalitat en la 43a edició

La 43a Mitja de l’Espirall tindrà lloc el proper 20 de novembre amb la celebració de 4 disciplines (la Mitja gran, la Mitja Jove, la Mitja Petita i la Mitja Popular 5K).

Aquest 2022 torna la Mitja de l’Espirall, i enguany ho fa recuperant la plena normalitat, sense límit d’inscrits, en la seva 43ena edició. Serà el proper diumenge, 20 novembre, amb la novetat de la celebració de quatre proves, incloent la gran cursa de 21km, que tindrà el tret de sortida a les 10:30h, amb el recorregut habitual Vilafranca – Les Cabanyes – Vilobí – Guardiola i final a Vilafranca.

Una cursa oberta a tothom amb 4 disciplines que s’ajusten a capacitats molt variades:

A partir de les 10 del matí, la Mitja Petita, enguany solidària amb les associacions Llambrusca i Tiám. Cursa familiar de 2,1km amb inici a Vilafranca i final a Les Cabanyes, i un preu de 2 euros.

A les 10:30h, la tradicional mitja gran, de 21km, amb un preu de 10 euros, amb la possibilitat d’adquirir el pack de 15 euros que inclou inscripció per la Mitja i la 10k.

A les 11h, la Mitja Jove, una cursa de 5km amb inici i final a Vilafranca, i destinada a participants d’entre 12 i 17 anys. El preu de la inscripció seràn 4 euros.

I a la mateixa hora, sortida per la novetat d’enguany: la Mitja Popular 5k, de caire menys competitiu i que tindrà un preu de 4 euros.

Les inscripcions a la cursa ja estan obertes i es poden realitzar online a mitjaespirall.cat fins el 12 de novembre. Per aquells que ho facin abans del dia 2, l’organització els hi assegura l’entrega d’un dorsal personalitzat i obsequi.

Els dorsals i els obsequis es podran recollir al Complex Aquàtic entre el 12 i el 19 de novembre, de 6 del matí a les 22:30h, tot i que també es pot demanar que s’enviin per correu a domicili. Del 12 al 19, al Complex tambée s podran formalitzar inscripcions de manera presencial. Tots els que acabin la cursa rebran la tradicional dessuadora com a premi finisher.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: