Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ciutadans no assistirà als actes institucionals de la Diada de Catalunya a Vilafranca

Cs ha proposat traslladar la festivitat a la Diada de Sant Jordi perquè és «un exemple real d’inclusió per a tothom».

El regidor de Ciutadans, Eladio García ha anunciat que no assistirà als actes institucionals de la Diada perquè considera que no és una festivitat inclusiva i de tots els catalans perquè els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta jornada organitzant actes que exclouen a més de la meitat dels catalans.
García ha assegurat que la formació liberal aposta per una celebració de l’11 de Setembre «inclusiva i representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada pels partits independentistes».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: