Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i Calafell protagonitzen un intens duel de pretemporada a la Poliesportiva (3-4)

El Patí Vilafranca disputarà un nou amistós aquest divendres, a les 19:30h, contra l’Alcoi, novament a casa.

La Poliesportiva de Vilafranca ha viscut el segon partit de pretemporada del Patí Vilafranca, amb la visita del Calafell, aquest dimarts al vespre. Primer partit com a local pels de Toni Porta, el segon d’aquest període de preparació, després del de dissabte a la pista del Reus Deportiu.

Un derbi intercomarcal de pretemporada molt vibrant, amb dos equips que van mostrar un gran to físic, a dues setmanes de començar la lliga. També ressenyable el gran aspecte de la graderia, amb una considerable afluència de públic, també visitant, tot i ser un dia laborable.

Amb només set dies d’entrenaments a les cames, el Patí va oferir una bona versió, comptant amb la vella guàrdia de l’equip, i també les noves incorporacions: Pablo del Rio, Marc Palau, Arnau Güell i Pol Ferrer, amb una sòlida actuació sota pals.

Un Pol Ferrer que serà el porter titular aquesta temporada, amb Pau Romagosa a la recàmera. Xus Fernàndez, lesionat de llarga duració difícilment reapareixerà fins el 2023.

Al final, victòria visitant per 3-4. Pel Patí gols d’Arnau Ribas per partida doble i un de Joan Vázquez, ja recuperat de la lesió que el va privar de jugar el final de la temporada passada.

I això no s’atura. Dimecres i dijous, segueixen els entrenaments, i divendres, a les 19:30h, nou amistós a la Poliesportiva, amb la visita de l’Alcoi. Mateix duel que inagurarà la lliga pels vilafranquins el proper 10 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: