Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un bus connectarà el Penedès amb la UAB a partir de setembre

Es farà realitat així una demanda històrica del territori

Vilafranca i Sant Sadurní, amb la possibilitat també d’ampliar-se a Gelida, tindran a partir del mes de setembre un autobús que les connectarà de forma directa amb la Universitat Autònoma de Barcelona, després de molts anys de demanda del territori en aquest sentit.
El regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, explica que fa anys que hi treballaven i que hi ha més de 400 estudiants de la comarca que podrien fer ús del servei.

Des del consistori no se sap ni el dia concret que es posarà en marxa ni els horaris, però asseguren que estarà operatiu abans que comenci el curs universitari, fent realitat doncs una demanda històrica del territori tant per part d’estudiants com de partits polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: