Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres detencions dins els controls especials de vigilància i contra l’incivisme

Tres detencions dins els controls especials de vigilància i contra l’incivisme

En el marc del dispositiu especial de vigilància que s’està duent a terme als barris de l’Espirall i La Girada, la Policia Local va efectuar, la setmana passada, tres detencions.

En el marc del dispositiu especial de vigilància que s’està duent a terme als barris de l’Espirall i La Girada, la Policia Local va efectuar, la setmana passada, tres detencions: dues al barri de l’Espirall i una a La Girada. A l’Espirall, una es va produir per un delicte de trencament de condemna i, l’altra, per un delicte de desobediència i resistència als agents. En el cas de La Girada, els agents van identificar a una persona a la que li constava una ordre judicial de detenció.

En el marc del mateix control, la Policia Local va denunciar tres persones a La Girada per delicte de lesions lleus i delicte de danys, respectivament, i dues a l’Espirall per alcoholèmia penal.

Paral·lelament, i en el marc del dispositiu de control de l’incivisme, la Policia Local va imposar un total de 20 denúncies relacionades amb l’incivisme durant aquest darrer cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: