Divendres, 26 d'abril de 2024

Tot i oferir una bona imatge el FC Vilafranca no va poder superar al Prat

Aquest dimecres a les set de la tarda es va disputar l’amistós entre el FC Vilafranca i el Prat al municipal de la capital de l’Alt Penedès.

Un partit jugat en condicions de calor i humitat força elevades.
Els primers minuts denotaven molt respecte entre els dos equips, amb un ritme baix. A partir del minut 27 es va deixar notar un clar domini territorial del Prat però sense ocasions. I el gol va arribar al minut 31 per part d’Àlex Plà de cap en jugada d’estratègia, avançant als visitants.
Es va arribar al descans al Municipal amb un xut d’Oribe fregant el travesser.
Quan es portaven dotze minuts de la segona part va arribar l’empat amb gol d’Óscar Reche. Però tres minuts més tard tornava a avançar-se el conjunt potablava amb un gol d’Ufano, que va deixar el marcador definitiu d’1 a 2.
En general es va veure un bon partit on l’equip vilafranquí seguia preparant-se davant un rival de superior categoria.
D’altra banda aquest dimarts el FC Vilafranca celebrava els seus 118 anys d’història, el mateix dia que es donava a conèixer la darrera incorporació a l’equip. Es tracta de Víctor Rodríguez que completa el lateral esquerra del Vilafranca. Rodríguez té 21 anys i arriba procedent del Manresa.
Aquest dissabte podria estrenar-se amb l’equip.
Així, doncs, el degà penedesenc continua la pretemporda i aquest dissabte a les 11h jugarà un nou amistós contra Tona al Municipal.