Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pol Retamal s’ha classificat per a la final dels 200 metres en el Campionat d’Europa

La final dels 200 metres masculins es disputa aquest divendres a la nit

Aquesta setmana s’està disputant a Munci l’Europeu d’atletisme, on competeixen diferents equips de la selecció espanyola. Una selecció que compta amb dos representants pendesencs, el martinenc Pol Retamal i la vilafranquina Xènia Benach.

Ratamal ja s’ha estrenat en la competició, i aquest dijous al vespre va participar en una de les semifinas de la seva prova, els 200 metres. El repte era classificar-se entre els dos primers de la seva cursa, per assegurar-se directament passar a la final. No va poder ser, i Retamal va finalitzar en tercera posició després de fer una bona cursa, amb un temps de 20.38, que li permetia el passi a la final per temps.

La final dels 200 metres masculins es disputa aquest divendres a la nit, on Pol Retamal tindrà opció a lluitar per les medalles.

D’altra banda, Retamal podria haver competit amb l’equip dels 4×100 relleus masculins aquest divendres al matí, però finalment no ha participat en aquesta prova atès que s’havia classificat per la final dels 200 metres. Pel fa a Xènia Benach, s’estrenarà en la competició aquest dissabte a la tarda en la semifianl dels 100 metres tanques. En cas de classificar-se per a la final aquesta es diputaria diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: