Divendres, 19 d'abril de 2024

Pol Retamal i Xènia Benach tanquen la temporada als Europeus d’Atletisme a Munich

Als Europeus celebrats la setmana passada, Retamal va aconseguir un sisè lloc a la final dels 200m. Benach es va quedar a les portes de disputar la final dels 100m tanques.

Aquest cap de setmana els penedesencs Pol Retamal i Xènia Benach han posat punt i final a la seva temporada amb la participació als Campionats d’Europa, que tenien lloc a l’Estadi Olímpic de Munich.

L’atleta de Sant Martí, Pol Retamal, tercer a la semifinal, aconseguia arribar a la final de la prova dels 200m llisos, on finalitzava en sisena posició, amb un temps de 20.63.

També protagonisme per a Xènia Benach, que es va quedar a les portes de la final dels 100m tanques. Després de finalitzar tercera a la sèrie prèvia, Benach va aconseguir la sisena posició a les semifinals, amb un temps de 13.18, un temps 8 centèsimes més ràpid que el que va signar a la sèrie.

Ara, el campió d’Espanya de 200m i la campiona dels 100m tanques, marxen de vacances després d’una temporada brillant per tots dos.