Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Noia i Patí encaren el final de la pretemporada a pocs dies de començar la lliga

Noia i Patí encaren el final de la pretemporada a pocs dies de començar la lliga

Avui (19:30h) el Patí rep la visita de l’Alcoi, mentre el Noia jugarà avui contra el Lleida a l’Ateneu, abans de disputar la Supercopa la setmana que ve.

D’aquí només 7 dies el Noia Freixenet estrenarà la nova temporada amb la disputa de les semifinals de Supercopa d’Espanya, contra el Barça, a Olot. Abans d’això, els de Pere Varias tenen previst un últim amistós aquest mateix divendres, a partir de les 20h, contra el Lleida, a l’Ateneu.

Pel que fa al Patí Vilafranca, encara queden tres amistosos per davant. Un serà aquest mateix divendres, a les 19:30h, contra l’Alcoi, a la Poliesportiva.

La setmana que ve, com aquesta darrera, i tot i ser festa major, l’equip també té previstos dos amistosos, que serviran per posar fi a la pretemporada. Dimecres, 31, a les 19:30h, el Patí rebrà la visita del Lleida, i l’últim partit de preparació enfrontarà els de Toni Porta contra el Caldes, al Pavelló Torre Roja de la localitat del Vallès Oriental. Serà divendres 2 de setembre, a les 20h.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: